Home

Hoe meer je wervingsadvertenties leest hoe saaier ze worden. En er zijn van die beroepen waar het nog erger voor is.

Ik weet niet hoe het bij u zit, maar ik word niet echt wild van een job title als : PHP Developer met ervaring. Zeker als searcher schreeuwt dat miserie uit. De goeie zijn bezig, of te duur, of onvindbaar. Iedereen die je aanspreekt met kennis van zaken zucht diep en zegt dat die jongens onvindbaar zijn. En het gaat maar door. En toch, en toch!

Glue heeft mij de kans gegeven om op een ietsjes leukere manier de rekrutering aan te pakken. Ik ben ze daar erg dankbaar voor. Het is ook prettig werken geweest. Je leert het bedrijf anders kennen, je praat met mensen, en niet alleen de HR verantwoordelijke, maar ook quasi alle medewerkers. Je kunt dat niet faken… Dus mannen of vrouwen met een snor, die zin hebben om hun PHP talent in Gent verder te ontwikkelen. Laat iets weten!

En verspreid dit filmpje, u doet er namelijk twee dingen mee. U helpt Glue in zijn zoektocht, en misschien zorgen we met zijn allen ervoor dat rekrutering en alle communicatie die er rond hangt niet saai hoeft te zijn.

Het filmpje is overigens een productie van Etoileciree, een initiatief rond rich content, en ik ben er wel trots op ja!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s